Ala carte kok søges

Vi mangler en erfaren, faglært kok mere til holdet.

Vi skal igang med at bygge et nyt menukort op, med et højt niveau af primært fransk-inspirerede retter med noter af Italien og Danmark.
Vil du med på rejsen ?

Du:
* Er fagligt dygtig og har styr på moderne køkkenteknikker.
* Har erfaring fra primært ala carte restaurant
* Er kvalitetsbevidst og kan li’ at lave maden fra bunden
* Holder hovedet koldt, er positiv og glad, også i travlhed
* Tager ansvar for alle opgaver i køkkenet, og er med til at sikre at vi alle gør vores yderste for gæsternes oplevelse
* Arbejder struktureret og kan li’ orden i køkkenet
* Lærer gerne fra dig til både elever og andre kollegaer.
* Taler godt dansk og engelsk

Du får:
* Fri hver 2. weekend, 3/4 dages arbejdsuge
* Vagtplan med fast rul, typisk i 12 timers vagter. Men kan tilpasses individuelle ønsker.
* Pension
* Søde kollegaer og lige så søde gæster
* Mulighed for at arbejde med 1. klasses råvarer
* Et godt arbejdsmiljø
* Løn efter kvalifikationer og mulighed for forfremmelse hvis man er en dygtig leder.

Restauranten er åben mandag til lørdag, frokost og aften.
Vi laver primært smørrebrød på højt niveau til frokost. Og aften har vi et moderne bistro køkken med menuer og ala carte retter.
Vi arbejder med friske danske råvarer, varer direkte fra Paris og friskfanget fisk og skaldyr. Og menukortet vil derfor fra uge til uge afspejle sæsonens bedste råvarer. Vi arbejder med syltning, fermentering og bagning.
Ud over restauranten har vi også et større selskabslokale hvor man af og til skal klargøre til selskaber og events.

Vil du være med på et passioneret hold, hvor vi behandler hinanden med respekt og arbejde med gode råvarer så send straks en kortfattet ansøgning til bestyrer og køkkenchef Kim Lei-Jensen på email kontakt@druenogboennen.dk

Stillingen besættes snarest muligt.

PS. VI SØGER OGSÅ EN KOKKEELEV MED ERFARING