Møde- og selskabslokaler

Odenses eksklusive møde- og selskabslokaler

I den historiske ejendom, Seyergaarden, beliggende Vestergade 15, sammen med Druen & Bønnen åbnede vi i 2020 nye eksklusive møde- og selskabslokaler. Lokalerne, som i mange år husede Christgaus kafferisteri, og senere Rambusch, er blevet indrettet med faciliteter til møder, selskaber og receptioner på den mest oplagte beliggenhed – lige midt på Flakhaven.

Skal vi stå for dit næste arrangment?

Kontakt os og få et tilbud

Tlf: 66111813
E-mail: kontakt@druenogboennen.dk

Det tilbyder vi

Det største lokale,  kan rumme op til 52 personer, og danne rammen om spændende begivenheder, som kursusaktiviteter og fester.

Den tilhørende vinkælder kan bruges til mindre selskaber eller benyttes som en del af et samlet arrangement på Seyergaarden.

Foruden det store lokale, og den hyggelige vinkælder, er der en dejlig lounge til f.eks. velkomst, kaffe eller buffet, og når vejret tillader det, er der en skøn udendørsoase.

Du kan sammensætte din helt individuelle menu i samarbejde med vores køkkenchef, men herunder kan du se eksempler på menu´er til forskellige former for møder og selskaber:

Vi glæder os til at byde velkommen til i Odenses nye eksklusive møde- og selskabslokaler ”Seyergaarden”

Rammen om festen på de store dage i livet; dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdage og alt det andet, du har lyst til at fejre.