Julefrokost buffet
for selskaber
Serveres fredag og lørdag aften 24. – 25. nov, 1.,2., 8.,9., 15. og 16. december.
Buffeten serveres fra kl. 18-21. Restauranten lukker kl. 23.
For selskaber minimum 20 pers. Derunder er det aftenmenu eller vores julefrokost i 3 servering vi tilbyder.
Ønskes vores aftenmenu kan den ses nedenfor.
Det kolde
- Eddikesyltede stegte sild
- Gl. modnede hvide silde med vores karrysalat
- Paneret rødspættefilet med grov remoulade og citron
- Økologiske smilende æg og håndpillede rejer
- Rillettes af varmrøget laks fra Røgeri Hindsholm
Det grønne
- Grønkålssalat med clementiner, tyttebær og valnødder
- Saltbagt selleri med misocreme og sennepsfrø
Det varme
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Julemedister m. grønlangkål
- Brunede små kartofler
- Julepostej af and og gris med pancetta-bacon
- Tarteletter m. høns i asparges
Det søde
- Ris alamande m. ristede mandler og italiensk kirsebærsauce
- Fransk AOP-oste m. sprødt og sødt
Buffeten serveres med friskbagt hvedebrød og rugbrød
Pris pr kuvert 465,-
All inclusive – Pris pr kuvert 895,-
Inkl. fri vand, øl og vin under middagen
(skal bestilles af hele selskabet)
Snaps kan tilkøbes.
Hold julefrokosten i vores festlokale eller i restauranten
Vi ligger centralt i Odense, perfekt når festen skal videre i byen bagefter.
Ved min. 30 personer kan I booke vores selskabslokale Seyergaarden helt for jer selv.
Ved selskaber under 30 pers. kan I holde en festlig julefrokost i restaurantens omgivelser.
Restauranten kan rumme 40 gæster og Seyergaarden har plads til ca 55.
Restauranten lukker kl. 23 i november og december.
Vores julefrokost i 3 serveringer
Serveres frokost og aften fra 20/11 – 22/12
1.. servering
Gl modnede hvide sild med vores karrysalat
Paneret rødspættefilet med grov remoulade og citron
Økologiske smilende æg og håndpillede rejer
2. servering
Ribbensteg m. hjemmelavet rødkål
Julemedister m. grønlangkål
Tartelet med høns i asparges
3. servering
Ris alamande m. ristede mandler og italiensk kirsebærsauce
2 fransk oste m. sprødt og sødt
Serveres med friskbagt hvedebrød og rugbrød
Pris pr kuvert 345,-
Vores julemenu aften
Aftenmenu i restaurant, og til selskaber mod forudbestilling
Serveres aften fra 20/11 – 22/12
3 retter Julemenu
Terrine af laks og kuller med kærnemælkssauce, rogn, fynske æbler og spæde urter
Canette andebryst, fynsk æbleflæsk med ventrèche bacon, andesauce med langpeber, grillet radicchio, ristede aspargeskartofler
Kirsebær, chokolademousse og hasselnødder fra Piemonte
3 retter 375kr.
Tilvalg:
Cappelletti pasta med jomfruhummer, spinat og cremet bisque med piment d’Espelette +95kr.
Tatar af økologisk okse med gravad æggeblomme, rugknas, estragoncreme og brøndkarse +95kr.
3 franske AOP oste med stikkelsbærchutney, oliven og kiks + 95kr.
Vinmenu
3 glas 265kr.
4 glas 335kr.
5 glas 395kr.
6 glas 450kr.
Champagne og snacks 145kr.
Julecocktail og snacks 115kr.
Franske østers med citron og tabasco 25kr. stk
Kaffe og sødt 45kr.