Fest arrangement

FRA 795,- PRIS PR. PERSON

Velkomst

Snaks efter sæson

3 retter valgfri Gourmet menu eller årstidens Buffet

(Skulle De have andre ønsker eller gode ideer, er vi gerne behjælpelig med disse).

Husets vine ad libitum under middagen
Isvand

Kaffe & te

hjemmelavet kransekagekonfekt

Smukt pyntede borde

5 timers lukket arrangement ink. duge 

Særlige dekorationer – pris efter aftale

Pris pr. påbegyndt time efter aftalt tid 800,-

Gourmet Menu

Forretter

Rømørejer – smilende vagtelæg – samt letsyltet blomkål – sprødt – spæde urter luftig jumfruhummer blanket

Koldrøget laks over bøg fra Det gamle røgeri, luftig rygeost creme – crutitè af radisser, salt agurk, maltjord – spæde urteskud

Hvidvinspocheret svømmer fra fjord/hav variation af beder – spæde urteskyd – puffet svær – senneps blanket

Terrine af unghane, smørpocheret skorzonerrødder, syltet sennepskorn    porremayo – sprødt – spæde urteskud

Bagt havtaskehale med sprød urtecruste, Rimmet jomfruhummer- skorzonerrødder i Brunet smør – trøffelhollandaise – sprødt -spæde urter +75kr

Hovedretter

Carl John-farseret Unghanebryst stegt på ben – Variation af vinterløg – selleri sifon – intens Kantarel creme – knust urte kartoffel 

Rosa stegt lammeculotte brunet i RosmarinesmørSprød lammebrissel – marineret vinterkål  –friteret artiskokhjerte – intens lammesky

Rosa kalvekølle nænsomt stegt over natten – Spidskål i syrnet kærnemælk – brændt selleri – Syltet og bagte løg – Formateret pebersauce – sprød knust kartoffel

Shasi Oksemørbrad kåret til verdens bedste knasende sprød oksekæbe med vildtimian – luftig blomkål sifon – rødvins gastrik    skorzonerødder i urtekåbe – Sprød jordskokke + 85Kr

Desserter 

Variation af solbær 

Tonkabønne pannacotta –  syltet solbær – solbær sorbet -– Sprød hvidchokolade – Luftig karamel sifon 

Hvidchokolade Gateau Marcel

bagt chokolade jord – vanillie parfait – Intens saltkaramel –  variation af citrusfrugt 

Kirsebær mousse støbt i hvidchokolade

Sprød mandel bund – kirsebær is – broken gel – bagt hvid chokolade 

Den raffinerede ostetallerken

 4 slags af de bedste gourmetoste – syltet rosiner i fransk kastanjelikør – fransk marineret oliven – bærkompot – knækbrød 

(Præferencer omkring oste kan aftales med bestilling)  

Natmad

Cremet Aspargessuppe 

Med kødboller og groftbrød  Kr. 95

Tart flambé som i Alsace 

Gratineret tynd brødbund med cremefraiche- løg og bacon – bandet salater med hjemmesyltet grøntsager Kr 95

Fransk Løgsuppe  

Lavet på intens Oksebouillon med gratineret ostebrød Kr 85

Charcuteri Bord

De bedste luksuspølser – håndlavet valnødddepate – rosenmarin skinke

Intens tomattapenade – Hjemme syltet grøntsager Kr 135

Årstidens buffet

325,- pr. pers. (min. 30 pers.)

Varmrøget hvid fisk med

frisk urtecreme og sprøde salater.

Tarte Flambeé; klassisk som i Alsace med løg,

bacon og cremefraiche på sprød bund.

Confiterede kyllingelår med kold årstidssalat.

Rosastegt kalveculotte med sæsongrønt

kalvesky og bearnaise.

Udbud af oste med afstemt tilbehør.

Lille dessert efter sæson.

325,- pr. pers. (min. 30 pers.)

Indhold kan aftales individuelt

Børn under 10 år ½ pris

Prisen er for et

4 timers lukket arrangement ink. duge 

enkel stilkblomst pr bord ,-

Særlige dekorationer – pris efter aftale

Pris pr. påbegyndt time efter aftalt tid 800,-

Brunch buffet

min. ca. 30 pers. fra 425,- pr. pers.

Yoghurt, kompot og müsli 

Hjemmelavet Kyllingesalat m/sprødt

2.slags Charcuteri med hjemmelavet syltet tilbehør

Røræg af øko æg 

Italienske Krydret pølser 

Frisk frugt 

Udvalg af gourmet oste fra den store verden med hjemmelavet tilbehør

Hjemmebagte pandekager med ahornsirup

Groft brød og smør

 kaffe/te/juice/isvand

 

Indhold kan aftales individuelt

425,- pr. pers. (min. 30 pers.)

Børn under 10 år ½ pris

Prisen er for et  

3.timers lukket arrangement ink. duge 

Særlige dekorationer – pris efter aftale

Pris pr. påbegyndt time efter aftalt tid 800,-

Mindeforsamling

I imødekommende rammer tilbyder vi muligheden for en privat og personlig mindeforsamling.

Priser

Smurt bolle – ½ med ost ½ med smør samt kringle pr. pers. 85,-

2 rugbrødssnitter med pålæg og 1 ostemad på franskbrød pr. pers. 135,-

Fransk Løgsuppe på Oksebouillon med gratineret ostebrød Kr 85

Gammeldags oksesteg med peberrod sauce……. pr. pers. 155,- 

Mormors citronfromage … pr. pers 55,-

Charcuteri Bord med udvalg af pølse, valnødddepate, rosenmarin skinke, tapenader, og hjemmelavet tilbehør Kr 145,-

Småkager og hjemmebagt kransekage til kaffen pr. pers. 35,-

Kaffe/the pr. pers. 35,-

Fad øl…pr.pers. 48,-

Sodavand/økosaft pr. pers. 36,-

Sæsonens vin 310,- pr. flaske

Skulle der være andre ønsker er vi altid behjælpelige med disse

Mødepakke

Mødepakke 1 (morgen)

1/1 rundstykke med pålæg – ost- syltetøj Yoghurt med kompot og müsli Friskbagt Kage
Frugt
kaffe/the
Isvand
Pris pr.pers. 155,-

Mødepakke 2 (Frokost)

Friskbagt Kage
Frugt
kaffe/the
isvand
Frokost
Her servers vores sæson tallerkenmed 5 små retter efter årstiden Samt 1 glas vin-øl eller vand til middagen
Pris pr. pers. 425,-

Mødepakke 3 (Eftermiddag/ aften)

Friskbagt Kage

Frugt

kaffe/the isvand

2-retters aftenmenu

Samt 1 glas vin-øl eller vand til middagen

Pris pr. person 469,-

Lokaleleje

Lokaleleje for under 25 personer er 500,- pr. påbegyndt time. Skulle der være andre ønsker er vi altid behjælpelige med disse

Tlf. 66111813