Forretter
Rømørejer – smilende vagtelæg – samt letsyltet blomkål – sprødt – spæde urter – luftig jumfruhummer blanket
Koldrøget laks over bøg fra Det gamle røgeri, luftig rygeost creme – crutitè af radisser, salt agurk, maltjord – spæde urteskud
Hvidvinspocheret svømmer fra fjord/hav variation af beder – spæde urteskyd – puffet svær – senneps blanket
Terrine af unghane, smørpocheret skorzonerrødder, syltet sennepskorn – porremayo – sprødt – spæde urteskud
Bagt havtaskehale med sprød urtecruste, Rimmet jomfruhummer- skorzonerrødder i Brunet smør – trøffelhollandaise – sprødt -spæde urter +75kr
Hovedretter
Carl John-farseret Unghanebryst stegt på ben – Variation af vinterløg – selleri sifon – intens Kantarel creme – knust urte kartoffel
Rosa stegt lammeculotte brunet i Rosmarinesmør – Sprød lammebrissel – marineret vinterkål –friteret artiskokhjerte – intens lammesky
Rosa kalvekølle nænsomt stegt over natten – Spidskål i syrnet kærnemælk – brændt selleri – Syltet og bagte løg – Formateret pebersauce – sprød knust kartoffel
Shasi Oksemørbrad kåret til verdens bedste knasende sprød oksekæbe med vildtimian – luftig blomkål sifon – rødvins gastrik – skorzonerødder i urtekåbe – Sprød jordskokke + 85Kr
Desserter
Variation af solbær
Tonkabønne pannacotta – syltet solbær – solbær sorbet -– Sprød hvidchokolade – Luftig karamel sifon
Hvidchokolade Gateau Marcel
bagt chokolade jord – vanillie parfait – Intens saltkaramel – variation af citrusfrugt
Kirsebær mousse støbt i hvidchokolade
Sprød mandel bund – kirsebær is – broken gel – bagt hvid chokolade
Den raffinerede ostetallerken
4 slags af de bedste gourmetoste – syltet rosiner i fransk kastanjelikør – fransk marineret oliven – bærkompot – knækbrød
(Præferencer omkring oste kan aftales med bestilling)
Natmad
Cremet Aspargessuppe
Med kødboller og groftbrød Kr. 95
Tart flambé som i Alsace
Gratineret tynd brødbund med cremefraiche- løg og bacon – bandet salater med hjemmesyltet grøntsager Kr 95
Fransk Løgsuppe
Lavet på intens Oksebouillon med gratineret ostebrød Kr 85
Charcuteri Bord
De bedste luksuspølser – håndlavet valnødddepate – rosenmarin skinke
Intens tomattapenade – Hjemme syltet grøntsager Kr 135