Smørrebrød

Smørrebrød

Og andre livretter!

Hele dagens spisested- Frokost og Aften

Smørrebrød – nydes bedst i hjertet af Odense

Hos Druen & Bønnen på Flakhaven i hjertet af Odense tilbyder vi en nyfortolkning af smørrebrød, der samtidig vedholder den dybe respekt for traditionerne. ‘Hvad betyder dette’, spørger I så. Det betyder, at vi tilbyder os som en restaurant, der tilbyder hele Fyn det traditionelle smørrebrød med et nyfortolkende twist, der tilpasser sig Druen & Bønnen som bistrorestaurant. Har man først smagt de smørrebrød, vi laver, er vi ikke i tvivl om, at man meget gerne tager turen til Odense fra hele Fyn for at smage dem igen. Vores smørrebrød er nemlig noget særligt.

Ønsker I at spise på en restaurant med en anderledes cafe stemning?

Smørrebrød, du ikke ser andre steder på Fyn

For at gøre det nemt for læser at forstå det nyfortolkende ved vores smørrebrød og hvad, der gør disse værd at køre efter fra hele Fyn, giver det mening at give et eksempel herpå. Tager vi eksempelvis det klassiske stykke smørrebrød med fiskefilet, så er dette noget, du normalt ville få remoulade på. Her har vi valgt at skille det ad, således vi som erstatning for remouladen i stedet laver en gurkemejemayo, der selvfølgelig har den gule remouladefarve. Alle pickles, som man normalt finder i en remoulade (syltede gulerødder, cornichoner og blomkål), har vi pillet ud af tuben og serverer i stedet særskilt ved siden af vores gurkemejemayo. Du får således alle elementer fra den traditionelle fiskefilet men med et lækkert og nyfortolkende twist.

Vi er en yndet frokostrestaurant i Odense.

Gældende for hele vores smørrebrødskoncept og for Druen & Bønnen som et hele er, at vi er én af de restauranter i Odense, der tænker ekstra bæredygtigt. Vi gør eksempelvis meget ud af at genbruge nogle af de gode idéer, som vi får fra vores populære sæsontallerken, i andre retter, således vi ikke har et for stort madlager og –spild.
Vi glæder os til at tage imod jer på Vestergade 15 i midten af Odense. Har I først smagt vores smørrebrød én gang, er vi ikke i tvivl om, at I gerne tager turen fra hele Fyn for at komme igen.