Seyergaarden selskabslokaler

Selskabslokaler

Seyergaarden

Odenses nye eksklusive møde- og selskabslokaler

Selskabslokaler

Seyergaarden

Seyergaarden
Odenses nye eksklusive møde- og selskabslokaler

I den historiske ejendom, Seyergaarden, beliggende Vestergade 15, sammen med Druen & Bønnen, åbner vi snart nye eksklusive møde- og selskabslokaler. Lokalerne, som i mange år husede Christgaus kafferisteri, og senere Rambusch, bliver nu indrettet med faciliteter til møder, selskaber og receptioner på den mest oplagte beliggenhed – lige midt på Flakhaven.

Det nye lokale,  kan rumme op til 54 personer, og danner rammen om spændende begivenheder, glædelige gensyn, kursusaktivitet og festlige lejligheder.

Den tilhørende vinkælder kan være aktuel for mindre selskaber eller benyttes som en del af et samlet arrangement på Seyergaarden.

Foruden det store lokale til 50 pers., og den hyggelige vinkælder, er der en dejlig lounge til f.eks. velkomst, kaffe eller buffet, og når foråret springer ud kommer der en skøn udendørsoase.

Vi glæder os til at byde velkommen til ”åben hus” i Odenses nye eksklusive møde- og selskabslokaler ”Seyergaarden” beliggende på Vestergade 15, sammen med Druen & Bønnen, på den mest oplagte lokation – lige midt på Flakhaven.

Følg med på Facebook og Instagram 

Kontakt Seyergaarden | Ring til os | SKRIV TIL OS |