Frokostrestaurant

Frokostrestaurant

Dansk- og Franskinspirerede livretter

Hele dagens spisested- Frokost og Aften

Frokostrestaurant med fristende smørrebrød og skøn sæsontallerken

Druen & Bønnen er en anderledes frokostrestaurant i forhold til, hvad man ellers oplever i Odense. Vi serverer mad, som ingen anden frokostrestaurant i Odense gør. Vi tilbyder ikke tradiotionelle caféretter. I stedet serverer vi nyfortolkede og fuldstændig gennemtænkte smørrebrød, en årstidsbestemt sæsontallerken og dansk/franske bistro livretter. En anderledes madoplevelse, end hvad du ellers finder på de traditionelle caféer og restauranter i Odense. Vi skal selvfølgelig gøre det klart, at selvom der er tale om en anderledes form for frokost og madoplevelse, er stemningen stadig uformel. Netop dette, mener vi, gør os til en oplagt og unik frokostrestaurant – både når det skal være nemt, let og lækkert, men også hvis der skal fejres, kræses eller hygges med dejlig mad i skønne rammer.

Ønsker du at afholde et møde eller andet arrangement inklusiv frokost eller middag? Druen & Bønnen har dejlige lokaler til jer.

Frokost, der er værd at køre efter fra hele Fyn

Ovenfor konstaterer vi, at vi med vores nyfortolkende dansk- og franskinspirerede menu og uformelle stemning tilbyder en anderledes frokost, end hvad man ellers kan finde i Odense – dette tør vi godt udbygge geografisk til hele Fyn. Alene vores sæsontallerken, som naturligvis skifter, alt efter hvilken årstid der er tale om, mener vi, er værd at køre efter, uanset hvor på Fyn man er fra. Dertil kommer vores smørrebrød, som vi nyfortolker uden at pille ved det traditionelle aspekt ved smørrebrød som et hele. Allerede nu har vi flere gæster, der tager turen fra flere steder rundt på Fyn, og dette er vi naturligvis stolte af. Dette bekræfter os nemlig i, at de har valgt os, som en frokostrestaurant og oplevelse, der er værd at køre efter på Fyn.

Ønsker I at spise på en stemningsfuld restaurant, som med uformel begejstring for den gode oplevelser, tilbyder mere end café mad?

frokost i Odense – der dække både små og større behov

Selvom vi slår os på at tilbyde en anderledes frokost, der er værd at køre efter, kan det stadig opleves til en billig pris. Til frokost kan man nemlig få stillet både den lille, og den store sult, til overkommelige priser, som du finder på diverse restauranter og caféer rundt i Odense. At tilbyde de lette frokostretter til en billig pris på Druen & Bønnen er et bevidst valg, og det hænger selvfølgelig sammen med vores mål om at være en uformel frokostrestaurant, der dække både små og større behov, uden at gå på kompromis med ønsket om at skabe den gode madoplevelse. Altså giver pris og udvalg også anledning til at Druen & Bønne er et godt valg når det skal være let men lækkert.

Vil du læse mere om hvad vi tilbyder som aftenrestaurant!

Skivet løfttørret lammekølle med syltede gulerødder og ramsløgsmayo