Aftenrestaurant

Dansk- og Franskinspirerede livretter

Hele dagens spisested- Frokost og Aften

Dansk- og Franskinspirerede livretter

Aftenrestaurant

Aftenrestaurant med skiftende sæsonmenu og lækre bistroretter

Druen & Bønnen er en anderledes restaurant i forhold til andre i Odense. Vi har sammensat et menukort, som adskiller sig fra andre aftenestauranter i Odense. Her tilbyder vi ikke tradiotionelle caféretter. I stedet serverer både en årstidsbestemt sæsontallerken og en tre eller fireretters sæsonmenu, udover et udvalg af nyfortolkede dansk/franske bistro livretter. En anderledes madoplevelse, end hvad du ellers finder på de traditionelle caféer og restauranter i Odense. Når vi ønsker at skabe en anderledes restaurant og madoplevelse, er det med fokus på at stemningen skal uformel og hyggelig. Netop dette, mener vi, gør os til en oplagt og unik aftenrestaurant – både når det skal være nemt, let og lækkert, men også hvis der skal fejres, kræses eller hygges med dejlig mad i skønne rammer.

Ønsker du at afholde et møde eller andet arrangement inklusiv frokost eller middag? Druen & Bønnen har dejlige lokaler til jer.

En middag der er værd at køre efter fra hele Fyn

Med vores nyfortolkning af dansk- og franskinspirerede retter og uformelle stemning tilbyder vi en anderledes restaurantoplevelse, og Odense er centralt for mange begivende, som er værd at køre efter fra hele Fyn. Vores sæsontallerken, som naturligvis skifter, alt efter hvilken årstid der er tale om, mener vi, er det oplagte valg når et kulturelt besøg i Odense skal kombineres med et restaurantbesøg, uanset hvor på Fyn man er fra. Dertil kommer vores sæsonmenu med tre eller 4 retter, som vi allerede ved at flere gæster er kommet fra forskellige steder på Fyn for at nyde. Oplagt når der er særlige begivenheder eller glædelige gensyn. Dette er vi naturligvis stolte af, for det bekræfter os i, at de har valgt os, som en aftenrestaurant og oplevelse, der er værd at køre efter på Fyn og som ligger central i Odense, tæt på bangården, Odeon, Teatret og den pulserende midtby.

Vil du læse mere om hvad vi tilbyder til frokost!

Aftenrestaurant i Odense – til den store og den mindre sult

Når vi slår os på at have sammensat en anderledes aftenmenu, der er værd at køre efter, betyder det ikke at det ikke stadig kan opleves til en billig pris. Til aften kan man nemlig få stillet både den lille, og den store sult, til overkommelige priser, som du finder på diverse restauranter og caféer rundt i Odense. Når vi tilbyder et udvalg af lette aftenretter til en billig pris på Druen & Bønnen, er det et bevidst valg, og matcher vores ønske om at være en uformel aftenrestaurant, der dække både små og større behov, uden at gå på kompromis med den gode madoplevelse. Altså giver pris og udvalg også anledning til at Druen & Bønne er et godt valg når det skal være let men lækkert.

Ønsker I at spise på en stemningsfuld restaurant, som med uformel begejstring for den gode oplevelser, som tilbyder mere end café mad?