Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
 

Hos Druen & Bønnen har vi to muligheder for selskabslokaler. I vinkælderen er der ved langbord plads til 16 personer, som uforstyrret kan koncentrere sig om anledningen. I restaurantens baglokale er der ved varierede bordopstillinger plads til 42 personer, som samles til en mere uformel selskabsform.

Vi bistår med individuelt aftalt menu og service i forbindelse selskabet. Allergier eller særlige hensyn i forbindelse med forplejning bedes oplyst i forbindelse med bookingen. Baglokalet er eneste passage til Druen & Bønnens toiletfaciliteter, hvorfor der må forventes gennemgang fra andre gæster i huset.

Kontakt os på kontakt@druenogboennen.dk eller telefon 66111813 for yderligere spørgsmål, inspiration eller booking. Med mindre andet er aftalt forholder vi os til HORESTA´s afbestillingsregler. Læs mere her
 
 

Hos Druen & Bønnen har vi et unikt mødelokale til det nærværende møde. I vinkælderen er der ved langbord plads til 16 personer, som uforstyrret kan koncentrere sig om mødets dagsorden. Der er adgang til gratis WIFI samt projektor og lærred til fri afbenyttelse.Vi bistår med individuelt aftalt forplejning og service i forbindelse med mødet.

Lokalet kan lejes med fri mulighed for at benytte Druen og Bønnens Café & Bistro. Det anbefales dog at bestille forplejning på forhånd så vi kan sikre både kapacitet og effektivitet. Allergier eller særlige hensyn i forbindelse med forplejning bedes oplyst i forbindelse med bookingen.

Kontakt os på kontakt@druenogboennen.dk eller telefon 66111813 for yderligere spørgsmål, inspiration eller booking.

 
 
Picnickurven, hvor vi har tænkt på det hele for dig. Pakket det i en kurv, så du kun skal tænke på at nyde øjeblikket. Kurven indeholder salat, lufttørret pølse og skinke, oliven, tapenader, ”grønt” og frugt, ost, sødt samt brød og smør. Drikkevarer ekskl. kan bestilles som tillæg.
Pris for kurv 170- som depositum – du bestemmer selv om du vil beholde eller tilbagelevere. (Skal bestilles min. dagen før – bestilling først gældende når bekræftet fra Druen & Bønnen)

Allergier eller særlige hensyn i forbindelse med forplejning bedes oplyst i forbindelse med bookingen.

Kontakt os på kontakt@druenogboennen.dk eller telefon 66111813 for yderligere spørgsmål, inspiration eller booking. Ønskes mad ud af huset fra Druen & Bønnen til en særlig lejlighed så kontakt os gerne med dine ønsker.
 
Druen & Bønnen Vestergade 15 5000 Odense C Tlf.: 66 11 18 13 kontakt@druenogboennen.dk
© 2012 | ImpressDesign