Ugens gode bud

Druen & Bønnen

Ugens gode bud

Hele ugen

 

Tirsdag Tre uspecificerede

Tirsdage fra 17.00

Druen & Bønnens smørrebrødsmenu til aften – “Tirsdag – Tre uspecificerede”
Vælg 2 stk. smørrebrød og slut af med 2 stk. ost, lille rabarbertrifli eller kaffe med kransekage 199,-

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende.
Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.

Oste Onsdag

Onsdage fra 17.00

Kom og oplev Druen & Bønnens Onsdags Ostebord ”Ostebord – dæk dig! ”

En let ret efterfulgt af en overdådig ostebuffet med min. 15 forskellige oste. Pris 189,-

 16. Maj: Tarte Flambee m/ lille salat – herefter ostebuffet
23. Maj: Todelt forret med krebsesalat og mørbrad – herefter ostebuffet
30. Maj: Dagens uspecificerede stykke smørrebrød – herefter ostebuffet

HEREFTER HOLDE ONSDAGS OSTEBORD SOMMERFERIE I JUNI, JULI, AUGUST og SEPTEMBER

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende.
Ostebordet kan også bestilles separat 175,- Menuen opdateres løbende.
Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.

Torsdags Tallerken

Torsdage fra 11.30

Druen & Bønnens særlige torsdags tilbud “Torsdags – Tallerken”
Sæsonanretning med 5 mundfulde af årstiden. Pris 175,- (normalpris 199,-)

Tallerken uge 24 til 30

Sprødstegt minispætte med ærtepuré, sprøde kartofler og eddikepulver
Lufttørret svinenakke med syltet fennikel, parmesan mayo og intense tomater
Stegt kyllingebryst, rabarber-kompot, mormorsalat af spidskål samt skysauce
2 gode oste med behørig garniture
Trifli med jordbær, Grand Marnier, appelsincreme og mandelcrumble

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende.
Menuen opdateres løbende
Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.

 


Fredags Fejring

Fredage fra 17.00

Fredags Fejring ”Bøf og Creme Brulee” på Druen & Bønnen
Vi byder hver fredag på bøf af entrecotes med bearnaise, løgkompot, fritter og salat.
Herefter Creme Brulee med hint af hvid chokolade og sorbet. Pris 300,-

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende.
Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.

Det er en lørdag aften

Lørdage fra 17.00

Hver lørdag aften lader vi uformel begejstring for mad og drikke samle os om glæden ved velsmag.
“Det er en lørdag aften” 5 retter 4 serveringer 300,- (skal forudbestilles)

Menu uge 24 til 30
Todelt forret med stegt minispætte, ærtepuré, sprøde kartofler og eddikepulver
samt lufttørret svinenakke med syltet fennikel, parmesan mayo og intense tomater
***
Kylling Danoise; Stegt kyllingebryst, rabarberkompot,
mormorsalat af spidskål samt skysauce
***
3 gode oste med behørig garniture
***
Trifli med jordbær, Grand Marnier, appelsincreme og mandelcrumble

Vinpakke 1:
Velkomstglas, hvidvin til forret, rødvin til hovedret og ost (med efterskænkning), kaffe til dessert 195,-
Vinpakke 2:
Velkomstglas, 4 glas tilpasset vinmenu inkl. efterskænkning af hovedretsvinen 300,-

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 (skal forudbestilles)
  Vores almindelig menukort er også gældende. Menuen opdateres løbende.
Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.

[/

Nye Events

Opdateres løbende

Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.