Events og gode bud

Druen & Bønnen

Events og gode bud

Hele ugen

 

Mandags Mad

Mandage fra 11.30

Mandags Mad Hver mandag fra 11.30 Vælg mellem biksemad og tartiflette Slut af med dagens kage med flødeskum 175,-

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende. Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på tilbuddets indhold.

Tirsdags Tavlen

Tirsdage kl. 11.30

Tirsdags Tavlen Hver tirsdag fra 11.30 Se dagens gode bud på tavlen eller hør betjeningen

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende. Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på tilbuddets indhold.

Torsdags Sæson Tallerken

Torsdage fra 11.30

Torsdags Sæson Tallerken Hver torsdag fra 11.30 Torsdage sætter vi fokus på vores sæsontallerken (se menukortet. Normalpris 199,-) En anretning med 5 mundfulde af årstiden 179,-

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende. Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på tilbuddets indhold.

Fredagsbøf & creme brulee

Fredage fra 17.00

Fredagsbøf & creme brulee Hver fredag fra 17.00 Fredagen fejrer vi med et tilbud: Vores 250 g bøf bearnaise og lækker creme brulee 300,-

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende. Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på tilbuddets indhold.

Oktober Mod Madspild

Spar 10 % på maden

Oktober Mod Madspild Hele oktober 2018

I oktober sætter vi fokus på madspild ved at opfordre til at der bestilles bord og mad på forhånd. På den måde kan vi indkøbe og forberede den rette mængde mad, og dermed kvittere jer med en rabat. Book bord i oktober, bestil mad på forhånd, min. dagen før ankomst inden kl.15.00, så giver vi 10 % rabat på maden!! Gælder ikke for allerede eksisterende tilbud..

Se Menu

 

Kontakt os Bord- og madbestilling på tlf. 66111813 (skal forudbestilles) Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på tilbuddets indhold.

Brunch i odense på druen og bønnen - se vores menu

Det er en lørdag aften

Lørdage fra 17.00

”Det er en lørdag aften” Hver lørdag fra 17.00

Vores Sæsonmenu; 5 retter 4 serveringer 300,- (skal forudbestilles min. dagen før)

Menu uge 37 til 43

Todelt forret med Krabbe Bisque med fennikel, bladselleri og rørt torsk med urter
samt terrin af confiteret and og gris med sprøde jordskokker og æble- kvædechutney
***
Braisseret oksespidsbryst og rosastegt oksetyksteg med selleripuré, brombær og saltet gulerod
***
3 gode oste med behørig garniture
***
Græskar Trifli med tonkacreme og græskarcrumble

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 (skal forudbestilles) Vores almindelig menukort er også gældende. Menuen opdateres løbende. Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på tilbuddets indhold.

Vinpakke 1: Velkomstglas, hvidvin til forret, rødvin til hovedret og ost (med efterskænkning), kaffe til dessert 195,-

Vinpakke 2: Velkomstglas, 4 glas tilpasset vinmenu inkl. efterskænkning af hovedretsvinen 300,-

Mortens aften 2018

10. nov. fra kl. 17.30

Mortens Aften 10. nov. fra kl. 17.30 – skal forudbestilles

Forret
Krabbe bisque med porcheret torsk, sprøde chips af jordskok og persilleolie

Hovedret
Confit af andelår med sauté af rødkål, æble og svampe hertil glaseret kartoffel og andesauce

2. servering af rosastegt andebryst

Dessert
Gammeldaws ævlekage

Pris 250,-

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 (skal forudbestilles) Vores almindelig menukort er også gældende. Menuen opdateres løbende. Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på tilbuddets indhold.

Oste Onsdag

1. onsdag i hver måned fra 17.00

Oste Onsdag 1. onsdag i hver måned fra 17.00

Stor ostebuffet med 15 forskellige oste. Vi serverer en let forret inden vi slipper jer løs ved ostebuffeten 199,- (skal forudbestilles minimum dagen før)

 Andre onsdage tilbyder vi vores anretning med 5 slags ost og tilbehør til bare 100,-

Kontakt os Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende. Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på tilbuddets indhold.