Selskabslokaler

Selskabslokaler i hjertet af Odense

Hold dit selskab hos os på Flakhaven!

Til glædelige gensyn - Frokost og Aften

Står du og leder efter flotte selskabslokaler i Odense, er Druen & Bønnen det oplagte bud herpå. Vi har nærmest nyistandsatte lokaler, som danner nogle virkelig fine rammer om både små og større selskaber. Vores restaurant rummer et stort og et mindre selskabslokale, i hvilke der kan holdes både små og store arrangementer samt dags- og aftenmøder. I selve vores restaurantlokale har vi plads til hele 40 personer, mens vi huser op til fjorten gæster i vores vinkælder samt op til tolv i vores forlokale. Er man større selskaber (minimum 30 personer), kan man leje hele restauraten og have det hele for sig selv. Er man færre end 30, bliver man del af ‘åbne’ selskabslokaler. Akustikken, som vi har i vores lokaler, gør dog, at det ikke er noget problem at være i samme rum med andre selskaber.

Ønsker I at at nyde godt af vore lækre smørrebrød til jeres møde?

Har du interesse i at booke selskabslokaler hos Druen & Bønnen, bliver denne interesse nok ikke mindre af, at du hører, at vores tre lokale har højt til loftet og tilmed bærer præg af ovenlys. Dertil er vores centrale beliggenhed på Flakhaven i hjertet af Odense selvfølgelig også vigtig slå fast. Der sker en masse i det centrale Odense, og det er vi med vores hyggelige og uformelle restaurant stolte af at være en del af.

Selskabslokaler, der opmuntrer til glædelige begivenheder

Hvad enten du vælger at holde en barnedåb, konfirmation, reception eller et møde i ét af vores selskabslokaler, vil disse blive holdt i rammer, der bare opmuntrer til glædelige begivenheder. Vi skræddersyer mad og rammer efter ønske – og med afsæt i vores kærlighed til fransk bistro og nyfortolkning af danske livretter. Vi har stort fokus på at holde en uformel og hyggelig stemning, sådan at dit arrangement kommer i centrum. Og prisen ja den matcher bestemt andre restauarnter og caféer i Odense centrum.

Nyd en lækker frokost hos os. Eller se nærmere på hvad vi tilbyder til aften.

Vi har ingen præferencer i forhold til dit arrangement. Druen & Bønnen skræddersyr dit arrangement og tilpasser det årstiden og dine ønsker. Vi giver Odense et sted, hvor man kan afholde det arrangement, man vil have, og dette helt ned til mindste detalje.

Book bord | Ring til os | Skriv til os