Ud af huset

Påskefrokost 2019

Hele dagens spisested- Frokost og Aften

Påskefrokost 2019

Ud af huset

Vi vil gerne gøre påsken 2019 nem, men i særdeleshed lækker for jer. Derfor har vi lavet et forslag til ”ud af huset” påskefrokost, som giver anledning til mindre tid i køkkenet, og mere tid til hygge med venner og familie, uden kompromis med glæden ved smagen af en god påske. Menuen pakkes i simpel engangsemballage, og der medfølger en udførlig vejledning til tilberedning, og anretning. Du skal blot sørge for adgang til køl, ovn og komfur, service til anretning/spisning, et festligt påskebord og ikke mindst det gode selskab.

Påskeanretning

Små sæsoninspirerede mundfulde – serveres med rugbrød, grovbrød og smør

Fiskefilet med syltet gulerod og blomkål, cornichoner og gurkemaje mayonaise.
***
Cremet skaldyrssalat med asparges og urter.
***
Unghaneterrine med kartoffel, saltsyltet agurk, rabarberkompot og crust.
***
Skiver af lammekølle (skal tilberedes) med ramsløg, artiskok og intens tomat.
***
2 gode oste med behørig garniture.

(lad os vide hvis der er ostetyper som frabedes).
***
Lille dessert med tonkabønne panna cotta og rabarber.

Pris 249,- pr. kuvert min. 4 kuverter pr. bestilling

Praktisk
Menuen skal bestilles på mail forhånd minimum 24 timer før udlevering til følgende dage 18. april,19. april, 20. april. Udlevering af menuen sker efter nærmere aftale i restaurantens åbningstid – vi anbefaler afhentning så kort tid som mulig før frokosten finder sted.  Afhentning er på Druen & Bønnen, Vestergade 15, 5000 Odense C. Nærliggende parkering er på Asylgade.

Bestilling foretages på mail
Mailen navngives: Påskefrokost 2019 (antal) kuverter
Kopierer følgende formular ind i en mail og udfyld din bestilling:
(kopier)
Navn:
Telefon nr.:
Antal kuverter (min. 4):
Bestilling til dato:
Ønsket afhentningstid:
Andre bemærkninger:
(stop kopiering)

Når mailen er modtaget hos os fremsendes en bindende bekræftelse – først når denne er modtaget er din bestilling godkendt. Evt. afbestilling min. 24 timer før afhentningstidspunkt.

Vejledningen til tilberedning og anretning får du også med ved udleveringen.

Start din mail her:

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf.: 66111813

Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på menuens indhold.

Brunch i odense på druen og bønnen - se vores menu

Vejledning

Fiskefilet (kan lunes) med syltet gulerod og blomkål, cornichoner og gurkemaje mayonaise
Fiskefileter kommer i foliebakke, som kan sætte direkte i forvarmet ovn ved 200 grader i 5 min. UDEN LÅG!
Det syltede og citron kommer separat i plastbøtter – gurkemajemayonaisen kommer i en sprøjtepose.

Cremet skaldyrssalat med asparges og urter (skal ikke tilberedes)
Salaten kommer i separat plastbøtte, urter til pynt medfølger i separat plastbøtte.

Unghaneterrine med kartoffel, saltsyltet agurk, rabarberkompot og crust (skal ikke tilberedes)
Terrinen er skåret i passende skiver, og er i egen plastbøtte.
Kartoffel, saltsyltet agurk, rabarberkompot og crust kommer separate i plastbøtter.

Skiver af lammekølle (skal tilberedes) med ramsløg, artiskok og intens tomat
Lammekøllen er forstegt og kommer i foliebakke, som skal sætte direkte forvarmet i ovn ved 200 grader i 5 min. UDEN LÅG!
Tomat og artiskok kommer i separat plastbøtte, ligeledes ramsløgscremen.
Tilbehøret serveres tempereret (skal ikke varmes men bør ikke komme direkte fra køl).
OBS!! Retten er tænkt som et stykke lunt smørrebrød a la engelsk bøf.

2 gode oste med behørig garniture (lad os vide hvis der er ostetyper som frabedes)
(skal ikke tilberedes) Kommer som separat anretning i engangsemballage.

Lille dessert med tonka bønne panna cotta og rabarber (skal ikke tilberedes)
Kommer færdig anrettet i et glas som ikke skal tilbageleveres.