Jul 2020            i hyggelige omgivelser

 Coronafri arrangementer

Coronafri arrangementer Garantier kan vi ikke give, men vi har taget alle tænkelige forholdsregler for at sikre vore gæster mod smittefare: • Tallerkenservering i stedet for buffet. • Selskaber på 4-10 personer sidder ved separate borde, og hvert selskab sidder med ryggen til andre selskaber. • God afstand og sprit til rådighed er en selvfølge.

Julemad Take away

" Hold julefrokosten hjemme og slip for alt madlavningen  "

Julefrokost ud af huset

2 slags sild med hjemmesylt
Rødspættefilet med grovremoulade
Æg, rejer og mayo
Glaseret skinke med grønlangkål
Medisterpølse
Lun leverpostej med svampe og bacon
Hjemmelavet rødkål
Grønkålssalat
3 gode oste med tilbehør
Ris a la mande med kirsebærsovs

Rugbrød -surdejsbrød - smør

269,- pr. pers. |
Minium 5 couverter

5 retters Gourmet julemenu

Pigvare fumè – Marmoreret torsk – Jordskokke – Syltet fennilkel

Tarine af fjerkræ – Malt chips – Løgmayo -  urterester

Freygaard kalve mørbrad – syltet brombær- sprød kartoffel med trøffel – grastik sauce  - Selleri sifon – skrød selleri

Brioche med sne af cheddar grand vintage reserva - stikkelsbær i lager mjødKanel 

Kirsebær – Hvidchokolade – Marcipan

495,- pr. pers. (min. 5 pers.)

 

"Den 5 retters gourmetmenu er noget helt særlig, her får kreativiten og fantasien virkelig frit spil"

Jule hygge 2020

klassisk Jul i flere serveringer 

Marineret sild med æble/karrysalat
Hjemmelavet Stegt sild med peberrod og rå løg
Kryddersild med kapers og syltet løg
Pandestegt rødspættefilet med grov remoulade
Øko æg og koldvandsrejer med mayonnaises
Tarteletter med høns i asparges
Glaseret skinke – Grønlangkål
Medisterpølse med sennep og surt
Lun Leverpostej med svampe og sprød bacon
Ribbensteg med rødkål, brunede kartofler og skysovs
Grønkåls salat – Rødkålssalat
Udvalg af oste med tilbehør
Ris a la mande med kirsebær sovs

269,- pr. pers. (min. 5 pers.)

"Den klassiske menu byder på traditioner og hygge som vi kender den "

- Den Utraditionelle -

Stegte sild med vildtimian – senneps creme

Christiansøpigens marineret sild – æble-karry salat

Syltet makrel - Malt chips – Intens tomat

Rugmel paneret rødspætte med gurkemeje mayo

Terrine af fjerkræ - Syltet fenniklen – Porre mayo

Gravet okse – Syltet brombær – balsamico glacè

Confiteret kugler af andelår i sprød kåbe

Rosa stegt Andebryst med fermenteret peber

Rosestegt Fredgaard kalvetyksteg – Brombær gestik

Bagte græskar - Grønkåls salat - Rødkåls salat

Stort udvalg af Gourmet oste – syltet og søde sager

juledessert kanel bund – Kirsebær fromage – hvidchoklade

JULE ANRETNING I FLERE SERVERINGER 

349,- pr. pers. (min. 5 pers.)

" DEN UTRADITIONELLE er stadig julemad bare lidt mere spændende og lidt anderledes "

Det med småt

Vi forbeholder os retten til frit at placere selskaber i Seyergaardens eksklusive selskabslokaler eller i restauranten. Fisken står på bordet, når I ankommer, og derefter bliver resten af menuen serveret til den enkelte i én eller flere omgange.

Typography is the art and technique

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).