Seyergaarden
Festarrangement 2020
Velkomst
Snaks efter sæson
3 retter valgfri Gourmet menu eller årstidens Buffet
(Skulle De have andre ønsker eller gode ideer, er vi gerne behjælpelig med disse).
Husets vine ad libitum under middagen Isvand
Kaffe & te
hjemmelavet kransekagekonfekt
Smukt pyntede borde
795,- Pris pr. person
Vælg mellem
Forretter
Rømørejer - smilende vagtelæg - samt letsyltet blomkål –sprødt - spæde urter,- luftig jumfruhummer blanket
Koldrøget laks over bøg fra Det gamle røgeri - luftig rygeost creme - crutitè af nye radiser, salt agurk, maltjord - spæde urteskud
Hvidvinspocheret svømmer fra fjord/hav- variation af ærter - basilikumscreme - spæde urter - østers skum - malt
Terrine af unghane , marinerede fatigmands asparges, syltet sennepskorn løgsmayo - sprødt - spæde urterrester
Bagt havtaskehale med sprød urtecruste, rimmet jomfruhummer- skorzonerrødder i brunet smør - trøffelhollandaise - sprødt -spæde urter +75kr
Hovedretter
Carl John-farseret Unghanebryst stegt på ben – ærter i variation – brændte vinter løg – intens Kantarel creme – knust urte kartoffel
Rosa stegt lammeculotte brunet i Rosmarinesmør- Sprød lammebrissel - fattig mands asparges –friteret artiskokhjerte – lun urte emulasion
Rosa kalvekølle nænsomt stegt over natten - Spidskål i syrnet kærnemælk – brændt selleri – Syltet og bagte løg-formateret pebersauce – sprød knust kartoffel
"Shasi Oksemørbrad kåret til verdens bedste"knasende sprød oksekæbe med vildtimian – luftig blomkål sifon - intens morkelsauce – grønne fatigmands asparages – Sprød jordskokke + 85Kr
Desserter
"Cappuccino Fromage"
På Holy Bean bønner -mandelsprødt - vanilie creme - espresso/honning glace - vanillie is
"Variation efter sæsonen" Tonkabønne pannacotta – vanilije syltet bær – sorbet efter sæsonen -luftig bær i sifon – Sprød hvidchokolade jord
Hvidchokolade Gateau Marcel -Syrlig grape courd -bagt chokolade jord – solbær sorbet – Intens saltkaramel – luftig solbær creme
Den raffinerede ostetallerken - 4 slags af de bedste gourmetoste - syltet rosiner i fransk kastanjelikør - fransk marineret oliven – bærkompot – knækbrød (Præferencer omkring oste kan aftales med bestillin
Natmad
Cremet Aspargessuppe - kødboller - groftbrød Kr. 95
"Tart flambé som i Alsace" - gratineret tynd brødbund med cremefraiche- løg og bacon - blandet salatmed hjemmesyltet grøntsager Kr 95
Fransk Løgsuppe lavet på intens Oksebouillon med gratineret ostebrød Kr 85
Charcuteri Bord - de bedste luksuspølser – håndlavet valnødddepate – rosenmarin skinke -Intens tomattapenade - Hjemme syltet grøntsager Kr 135