Fest Arrangement

Fest Arrangement

Seyergaarden

Festarrangement 2020

 

Velkomst

Snaks efter sæson

3 retter valgfri Gourmet menu  eller årstidens Buffet

(Skulle De have andre ønsker eller gode ideer, er vi gerne behjælpelig med disse).

Husets vine ad libitum under middagen  Isvand

Kaffe & te

hjemmelavet kransekagekonfekt

Smukt pyntede borde

795,- Pris pr. person 

Vælg mellem

 Forretter

Rømørejer – smilende vagtelæg – samt letsyltet blomkål –sprødt – spæde urter,luftig jumfruhummer blanket

 

Koldrøget laks over bøg fra Det gamle røgeri – luftig rygeost creme – crutitè af nye radiser, salt agurk, maltjord – spæde urteskud 

 

Hvidvinspocheret svømmer fra fjord/hav- variation af ærter – basilikumscreme – spæde urter  – østers skum – malt

 

Terrine af unghane , marinerede fatigmands asparges, syltet sennepskorn løgsmayo – sprødt –  spæde urterrester

 

Bagt havtaskehale med sprød urtecruste, rimmet jomfruhummer- skorzonerrødder i brunet smør – trøffelhollandaise – sprødt -spæde urter +75kr

Hovedretter

Carl John-farseret Unghanebryst stegt på ben – ærter i variation – brændte vinter løg – intens Kantarel creme – knust urte kartoffel

 

Rosa stegt lammeculotte brunet i Rosmarinesmør- Sprød lammebrissel – fattig mands asparges –friteret artiskokhjerte – lun urte emulasion

 

Rosa kalvekølle nænsomt stegt over natten – Spidskål i syrnet kærnemælk – brændt selleri – Syltet og bagte løg-formateret pebersauce – sprød knust kartoffel  

 

“Shasi Oksemørbrad kåret til verdens bedste”knasende sprød oksekæbe med vildtimian – luftig blomkål sifon – intens morkelsauce – grønne fatigmands asparages  – Sprød jordskokke + 85Kr

Desserter

“Cappuccino Fromage”
På Holy Bean bønner -mandelsprødt – vanilie creme – espresso/honning glace – vanillie is

“Variation efter sæsonen”  Tonkabønne pannacotta – vanilije syltet bær –  sorbet efter sæsonen -luftig bær i sifon – Sprød hvidchokolade jord

Hvidchokolade Gateau Marcel –Syrlig grape courd -bagt chokolade jord – solbær sorbet – Intens saltkaramel – luftig solbær creme

Den raffinerede ostetallerken – 4 slags af de bedste gourmetoste – syltet rosiner i fransk kastanjelikør – fransk marineret oliven – bærkompot – knækbrød (Præferencer omkring oste kan aftales med bestillin

Natmad

Cremet Aspargessuppe – kødboller – groftbrød  Kr. 95

“Tart flambé som i Alsace” – gratineret tynd brødbund med cremefraiche- løg og bacon – blandet salatmed hjemmesyltet grøntsager Kr 95

Fransk Løgsuppe lavet på intens Oksebouillon med gratineret ostebrød Kr 85

Charcuteri Bord – de bedste luksuspølser – håndlavet valnødddepate – rosenmarin skinke -Intens tomattapenade – Hjemme syltet grøntsager Kr 135