Fest Arrangement

Fest Arrangement

Seyergaarden

Festarrangement 2020

 

Velkomst

Snaks efter sæson

3 retter valgfri Gourmet menu  eller årstidens Buffet

(Skulle De have andre ønsker eller gode ideer, er vi gerne behjælpelig med disse).

Husets vine ad libitum under middagen  Isvand

Kaffe & te

hjemmelavet kransekagekonfekt

Smukt pyntede borde

795,- Pris pr. person 

Vælg mellem

 Forretter

Rømørejer - smilende vagtelæg - samt letsyltet blomkål –sprødt - spæde urter,- luftig jumfruhummer blanket

 

Koldrøget laks over bøg fra Det gamle røgeri - luftig rygeost creme - crutitè af nye radiser, salt agurk, maltjord - spæde urteskud 

 

Hvidvinspocheret svømmer fra fjord/hav- variation af ærter - basilikumscreme - spæde urter  - østers skum - malt

 

Terrine af unghane , marinerede fatigmands asparges, syltet sennepskorn løgsmayo - sprødt -  spæde urterrester

 

Bagt havtaskehale med sprød urtecruste, rimmet jomfruhummer- skorzonerrødder i brunet smør - trøffelhollandaise - sprødt -spæde urter +75kr

Hovedretter

Carl John-farseret Unghanebryst stegt på ben – ærter i variation – brændte vinter løg – intens Kantarel creme – knust urte kartoffel

 

Rosa stegt lammeculotte brunet i Rosmarinesmør- Sprød lammebrissel - fattig mands asparges –friteret artiskokhjerte – lun urte emulasion

 

Rosa kalvekølle nænsomt stegt over natten - Spidskål i syrnet kærnemælk – brændt selleri – Syltet og bagte løg-formateret pebersauce – sprød knust kartoffel  

 

"Shasi Oksemørbrad kåret til verdens bedste"knasende sprød oksekæbe med vildtimian – luftig blomkål sifon - intens morkelsauce – grønne fatigmands asparages  – Sprød jordskokke + 85Kr

Desserter

"Cappuccino Fromage"
På Holy Bean bønner -mandelsprødt - vanilie creme - espresso/honning glace - vanillie is

"Variation efter sæsonen"  Tonkabønne pannacotta – vanilije syltet bær –  sorbet efter sæsonen -luftig bær i sifon – Sprød hvidchokolade jord

Hvidchokolade Gateau Marcel -Syrlig grape courd -bagt chokolade jord – solbær sorbet – Intens saltkaramel – luftig solbær creme

Den raffinerede ostetallerken - 4 slags af de bedste gourmetoste - syltet rosiner i fransk kastanjelikør - fransk marineret oliven – bærkompot – knækbrød (Præferencer omkring oste kan aftales med bestillin

Natmad

Cremet Aspargessuppe - kødboller - groftbrød  Kr. 95

"Tart flambé som i Alsace" - gratineret tynd brødbund med cremefraiche- løg og bacon - blandet salatmed hjemmesyltet grøntsager Kr 95

Fransk Løgsuppe lavet på intens Oksebouillon med gratineret ostebrød Kr 85

Charcuteri Bord - de bedste luksuspølser – håndlavet valnødddepate – rosenmarin skinke -Intens tomattapenade - Hjemme syltet grøntsager Kr 135