Events

Druen og Bønnen

Events

Hele ugen

 

Mandags madklub

Mandage kl. 18.00

Vil du/I mødes med andre om nem mandags mad.
Menu: 2 retter som serveres på fade til hele bordet.

Menu 26. feb.

Forret: Fin paté rørt med massere af peber samt skiver af stenovnsrøget svinefilet. Hertil sherrysky, syltet grønt, brød og smør.
Hovedret: Rosastegt okselår med rødløgskompot, bagt kartoffel og rødvinssauce. Hertil vintersalat.

 Det handler om at være sammen. Pris 150,-
Bordbestilling på tlf. 66111813 (Skal forudbestilles)​
Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.


Tirsdag Tre uspecificerede

Tirsdage fra 17.00

Kom og vær med til Druen & Bønnens Tirsdag – Tre uspecificerede ”Smørrebrød til aften!”
2 uspecificerede + ost el. sødt. Pris 199,-

Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende.
Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.

Oste Onsdag

Onsdage fra 17.00

Kom og vær med til Druen & Bønnens Onsdags Ostebord ”Ostebord – dæk dig! ”

En let ret efterfulgt af en overdådig ostebuffet med min. 15 forskellige oste. Pris 189,-

 Menu 21. februar Tarte Flambee med lille salat – herefter ostebuffet
Menu 28. februar 1 stk. uspecificeret smørrebrød – herefter ostebuffet
Menu 7. marts Lille salat med gratineret gedeost – herefter ostebuffet

Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende.
Ostebordet kan også bestilles separat 175,- Menuen opdateres løbende.
Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.

Torsdags Tallerken

Torsdage fra 17.00

Kom og prøv Druen & Bønnens særlige torsdags tilbud “Torsdags – Tallerken”
Sæsonanretning med 5 mundfulde af årstiden. Pris 175,- (normalpris 199,-)

Tallerken uge 5 til 10
Rørt kartoffel og torsk med strejf af sort trøffel, hvidløg og olivenolie
Fin peber paté og saltet okseinderlår med sherry sky og syltede løg
Coq au Vin Unghane i rødvin med svampe, bacon og persillerod
2 oste med behørig garniture
Grape trifli hvid chokolade, grapecurd og gulerodscrumble

Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende.
Menuen opdateres løbende
Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.

 


Fredags Fejring

Fredage fra 17.00

Druen & Bønnens Fredags Fejring ”Bøf og Creme Brulee”
Vi byder hver fredag på bøf af entrecotes med bearnaise, løgkompot, fritter og salat.
Herefter Creme Brulee med hint af hvid chokolade og sorbet. Pris 300,-

Bordbestilling på tlf. 66111813 Vores almindelig menukort er også gældende.
Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.

Det er en lørdag aften

Lørdage fra 17.00

Hver lørdag aften lader vi uformel begejstring for mad og drikke samle os om glæden ved velsmag.
“Det er en lørdag aften” 5 retter 4 serveringer 300,-

Menu uge 5 til 10
Todelt forret med:
Rørt kartoffel og torsk med strejf af sort trøffel, hvidløg og olivenolie samt
fin peberpaté med saltet okseinderlår, sherrysky og syltede løg
***
Coq au Vin; Unghane i rødvin med svampe, bacon og persillerod
***
3 oste fra vogn med behørig garniture
***
Grape trifli hvid chokolade, grapecurd og gulerodscrumble

Bordbestilling på tlf. 66111813 (skal forudbestilles)
  Vores almindelig menukort er også gældende. Menuen opdateres løbende.
Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.

Påskefrokost

Kommer snart

Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.

[/row]

Nye Events

Opdateres løbende

Med forbehold for faktorer som kan have indflydelse på arrangementets indhold og afvikling.