Restaurant i Odense centrum

Mere end en café

i Odense centrum!

Hele dagens spisested- Frokost og Aften

Mere end en Restaurant i Odense centrum

Hos Druen & Bønnen, på Vestergade 15, i centrum af Odense, finder du et godt alternativ til en lækker madoplevelse. Vi tilbyder en anderledes menu, og dermed en anden oplevelse, end hvad du forbinder med en Restaurant i centrum af Odense. Hos os bliver du mødt af et mere Moderne dansk menukort, udgjort af vores egen fortolkning af danske traditioner i skøn forening med et godt hårndværk. Priserne er lige så overkommelige, som hvis du sammenligner med andre restauranter og caféer i Odense, og udvalget henvender sig til både den lille og den større sult. Således er det oplagt at se os som alternativ til en traditional Restaurant i centrum af Odense. Hele dagens spisested – frokost og aften.

Vi er en yndet frokostrestaurant i Odense. Og er blevet en lige så yndet aftenrestaurant.

Vi serverer mad fra klokken 11:30 mandag til lørdag. Frokostmenuen slutter klokken 17:00, hvor aftenmenu starter. Af eksempler på vores mange fine frokostretter kan blandt andet nævnes vores sæsontallerken, smørrebrød, Pariserbøf og den  udsøgte gourmetmenu Særligt vores sæsontallerken, som skifter alt efter årstid, er noget folk her i byen finder særdeles interessant. Her får du fem mundfulde fra den givne årstid, som samlet svarer at du bestiller en hovedreret på en restaurant eller café. Og til en fin pris for at få smagt lidt forskelligt, uden at skulle købe mange retter mad. Sæsontallerkenen er også populær til aften – som det lettere alternativ til f.eks. vores 3 eller 4-rettes sæsonmenu. Til aften er der flere retter, som kan stille den mindre – eller hurtige sult, hvis turen går videre i f.eks. teater eller boigraf. Netop grundet vores anderledes udvalg, som er mere nordisk inspireret , er vi mere end en Restaurant i Odense centrum, Det er en uformel restaurantoplevelse til overkommelige priser. Det er hos os du har muligheden for at arrangerer din restaurant date på en restaurant, hvor mad, service og omgivelser kan danne rammen om glædelige gensyn i centrum af Odense.

Placering i Odense centrum gør os oplagt at besøge

Noget af det vi er allermest stolte af, ud over vores lækre mad og lokaler, er vores unikke placering tæt ved Flakhaven i centrum af Odense, hvor der gennem året sker utrolig mange forskellige ting. Er du ude at shoppe, er vi lige i nærheden. Skal du mødes med en ven, veninde eller en bekendt, skulle det være mærkeligt, hvis centrum tilmed ikke var et geografisk oplagt sted for jer at mødes. Vores placering har gennem årene gjort, at vi har udviklet os fra ‘kun’ at være et velbesøgt frokostspisested til også at være en eftertragtet aftenrestaurant. Beliggenheden er desuden ganske oplagt for dig der skal afholde et arrangement; fest, reception, barnedåb, konfimation eller måske et møde.

Ønsker du at holde fest eller møde, frokost eller aften? Druen & Bønnen har dejlige lokaler til jer.